historiek informatie agenda dj@work media gastenboek links

Winteronderhoud :: 2008 - 2009

Foto's: Marco

Wanneer het seizoen ten einde is en de attracties op stal staan is het weer tijd voor het grote werk: het winteronderhoud.

Tijdens de winter worden voornamelijk onderdelen vervangen of opnieuw geverfd om de machine in topconditie te houden. Aan de hand van de onderstaande foto's kunnen jullie meekijken wat er zoal deze winter gedaan wordt aan onderhoud.

Deze winter werd ondermeer de gehele middenbouw onder handen genomen: een nieuw laagje verf in een vuurrode kleur, nieuwe leidingen en bekabeling, nieuwe signalisatieverlichting en wielen met daarrond nieuwe banden. Ook werden alle motoren onderworpen aan een nazicht. De gondels kregen op hun beurt ook een kleine verbetering. Zo werden alle hoofdkussens voorzien van een nieuwe laag verf in de voorziene kleur. Tot slot worden ook een tal van versleten vloerplaten vervangen om spekgladde situaties te vermijden tijdens regenweer.

Al deze aanpassingen mogen dan niet zichtbaar zijn van buitenaf, maar het zorgt ervoor dat de Deca Dance weer in topconditie voor jullie paraat staat voor een nieuw kermisjaar en voor de volgende kermis.

- vorige pagina -- vorige pagina -

www.deca-dance.be © 2002-2008. All rights reserved.